Sandbybygdens Idrottsförening
(!) Sandbybygdens IF kan tvingas ställa in träningar 1/12-2/12
2021-11-30 19:10

MYCKET VIKTIG INFORMATION!

Lunds Kommun har under eftermiddagen kommit ut med följande information på sin hemsida:

Under förmiddagen har SMHI utfärdat orange varning för Lunds kommun. Varningen avser snöstorm under 1 och 2 december. Långvarigt och kraftigt snöfall kan i kombination med vind ge upphov till stora störningar i trafiken, samt kortare störningar i till exempel elförsörjningen. Lunds kommun uppmanar alla att ta det försiktigt i trafiken genom att hålla avstånd och anpassa hastigheten efter väglaget.(https://lund.se/nyheter/nyheter/2021-11-30-smhi-varnar-for-snostorm)

I Sandbybygdens IF ser vi alltid i första hand till våra deltagare och ledares säkerhet och vi kan därför tvingas ställa in träningar inom parkouren under onsdagen den 1 december. Vi uppmanar samtliga medlemmar att hålla utkik på vår hemsida för ytterligare uppdateringar kring detta.

OBS!

Imorgon onsdag kl 15:00 kommer vi släppa information angående ifall träningar är inställda eller ej på vår hemsida www.sandbybygdensif.se.

Med vänliga hälsningar,
Kansliet