SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandbybygdens Idrottsförening
(!) Sandbybygdens IF kan tvingas ställa in träningar 1/12-2/12
2021-11-30 19:10

MYCKET VIKTIG INFORMATION!

 

Lunds Kommun har under eftermiddagen kommit ut med följande information på sin hemsida:

Under förmiddagen har SMHI utfärdat orange varning för Lunds kommun. Varningen avser snöstorm under 1 och 2 december. Långvarigt och kraftigt snöfall kan i kombination med vind ge upphov till stora störningar i trafiken, samt kortare störningar i till exempel elförsörjningen. Lunds kommun uppmanar alla att ta det försiktigt i trafiken genom att hålla avstånd och anpassa hastigheten efter väglaget.(https://lund.se/nyheter/nyheter/2021-11-30-smhi-varnar-for-snostorm)

I Sandbybygdens IF ser vi alltid i första hand till våra deltagare och ledares säkerhet och vi kan därför tvingas ställa in träningar inom parkouren under onsdagen den 1 december. Vi uppmanar samtliga medlemmar att hålla utkik på vår hemsida för ytterligare uppdateringar kring detta.

 

OBS!

Imorgon onsdag kl 15:00 kommer vi släppa information angående ifall träningar är inställda eller ej på vår hemsida www.sandbybygdensif.se.

 

Med vänliga hälsningar,
Kansliet
Sandbybygdens IF